Als men praat over een Budha to Budha sieraad, kan het over zeer uiteenlopende sieraden gaan.

Men kan denken aan ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Echter, elk Budha to Budha sieraad is gemaakt van hetzelfde materiaal. Ze zijn namelijk allen van zilver en daarnaast is ook elk Budha to Budha sieraad handgemaakt. Dit leidt ertoe dat elk sieraad uniek is.

Elk Budha to Budha sieraad is weer anders dan de anderen.

Ze zijn er in alle soorten, maten en vormen. Als voorbeeld nemen we even de Budha to Budha armbanden die er zijn in leer, zilver en zilver met kleur. Op deze manier zit er een grote variatie in de Budha to Budha sieraden collectie.

Een Budha to Budha sieraad is zeer prijzig.

Zo kan een ring gemiddeld rond de €200,- kosten, terwijl de duurste armband rond de €1200,- kost. Dit is ook een van de reden waarom mensen nalaten om een sieraad van Budha to Budha te kopen. Ze zijn ontzettend mooi, maar een armband van €1200,- koop je niet zomaar. Hier moet je ten eerste het geld voor hebben en ten tweede moet je er goed mee om kunnen gaan. Als je aan deze voorwaarden kunt voldoen, schroom dan echter niet om een Budha to Budha sieraad te kopen, want de kwaliteit is er wel naar.

Recent ook ringen en andere sieraden

In de laatste jaren heeft het merk zich stevig weten uit te bouwen, zodat er nu ook ringen en andere sieraden aan de collectie werden toegevoegd, zowel in goud als in het signature zilver. Sommige mensen gebruikten deze ringen zelfs als verlovingsringen of trouwringen (hier meer info als je zelf aan ’t shoppen bent!), omdat ze zo uitgesproken een stijl representen. I love it!