Budha2Budha is een sieradenmerk dat op dit moment in Nederland al zeer populair is.

Vooral onder de jongeren is het een vaak gedragen item. Buda2Budha is te vinden in ringen, armbanden, kettingen, oorbellen en zelfs T-shirts. De prijzen van deze Budha2Budha producten zijn in korte tijd zeer snel gestegen. Zo betaal je nu voor een armband gemiddeld €400,- en voor een ring gemiddeld €200,-. De reden van deze prijzen zijn vooral het feit dat de sieraden handgemaakt zijn en daarnaast dat ze van echt zilver zijn. Tegenwoordig maakt Buddha to Buddha trouwens ook gouden producten, die door de stijgende goudprijzen natuurlijk nog een beetje duurder zijn dan de zilveren alternatieven die we allemaal kennen.

buddha to buddha

Waar de populariteit van Budha2Budha vandaan komt is nog de vraag.

Het kan een geval zijn van elkaar volgen in de trend, maar het kan ook zijn dat heel veel mensen deze producten gewoon ontzettend mooi vinden. Het is natuurlijk ook mooi om een sieraad te dragen dat handgemaakt is, maar er zullen ook genoeg mensen zijn die het niet waard vinden om de hoge prijs ervoor te betalen. Dit is ieder zijn eigen keuze.

Wat wel duidelijk is is dat Budha2Budha een ontzettend mooi merk is wat nu al zijn naam heeft achtergelaten in de Nederlandse sieradenwereld. Gezien de producten is dit echter ook zeer verdient en hier is geen speld tussen te krijgen.